Break-Dance Dansuri pentru maturi

Break-Dance (Chisinau)

 

Acest stil de dans originar din SUA, în anii '60, la început a fost numit "goodfoot», dans Breakin the Good Food. Se incorporează în cele din urmă elemente de dans jazz, miscare, kung fu, acrobaţie şi a numit-o breakdance.În anii 70-80 dansul devine o parte importantă din cultura hip-hop. Dansul s-a răspândit mai mult, a primit o popularitate considerabilă în Europa. 

Sub-genuri sunt:


Daymstop - numele vine de la «money» - ban, şi «stop» - stop. Motivul este că atunci când oamenii au avut această direcţie, el a aruncat o monedă în jurul lui. Avansarea în mişcare pe monedă, dansatorul a îngheţat pentru un moment. Astfel, dimestop - o oprire rapidă a întregului corp sau părţi ale acestora, fără un impuls sau de şoc.

Strobing - multe faze de mici, se opreşte, cu tranziţii bruşte între ele. Important, pentru manevrare uşoară şi corectă de executare stil muschii ar trebui să fie relaxat.

Animaţie - mişcări mecanice, imitând marionetă mişcare.

Planorism - această mişcare, aşa cum este stilul individual. De exemplu, alunecare spre dreapta, stânga, Moonwalk, diapozitive pe o figură geometrică, alunecarea pe genunchi. 

Ondularea- val de simulare a muta valuri de energie pe tot corpul.

Bopping-robot de dans. În mişcările principale sunt directe între corp şi arme, umăr şi antebraţ, de palmier drept, picioarele la unghi drept faţă de corp.

Spiderman-val de degete, de dans şi Rare rare. În mişcările implicate în principal, mâini şi picioare.

Lovirea sau "de stabilire" contracţie bruscă a muşchilor provoacă o singură apăsare.

Stratting - mişcarea picioarele. Esenţa mişcării constă în faptul că mai întâi trebuie să rămânem piciorul stânga la dreapta, şi doar apoi face un pas înainte. Astfel, pas este împărţit în două părţi.
Popping - ritmic de reducere a grupurilor musculare majore de muzică, creând efectul de tresărire.
Jocul de picioare de semne pe podea şi de a lucra în jos. 
Windmill-rotaţie pe podea, cu picioarele larg desfăcute.
Munchmill-inversare 
Acelaşi lucru se întâmplă doar sari cu picioarele.
Headspin - rotaţie a capului, cu mâinile lui.
Break- dancing dans popular peste tot în lume, multe ţări deschis şcoli de formare profesională. Dansul nu este uşor, necesită o mulţime de energie, elemente complexe au nevoie pentru a accentua mai mult de o lună.

Break-Dance dansuri pentru copii maturi si adolescenti in Chisinau Moldova Centru si Botanica