Dansuri de Club

Dansuri de club (Chisinau)

Dance Club - este o varietate bogată de stiluri de dans modern, de stradă şi unite prin faptul că acestea sunt dansuri de cluburi. Toate sunt pătrunse de spiritul de libertate, fuziunea cu ritmul, dinamica, necesita o formă fizică bună. Predarea dansului de club este abilitatea de a: exprima individualitatea lor, să-şi exprime sentimentele lor non-verbale.
În ciuda sintezei de stiluri în cluburile de dans, există mai multe tendinţe majore, cele mai populare în rândul tinerilor: aceasta este muzica hip-hop, break-dancing, RnB, house, dansul electro. Dansuri pentru maturi de club in Moldova


HOUSE
Acest dans reflectă ritmul muzicii house. Este un dans energic, ritmic, pentru că este caracteristic mişcărilor cu mâinile, mişcările cu linia corpului alternând cu mişcări ascuţite de la picioare. Dansul întreg este dictat de mişcarea lentă, apoi muzica cu excesul de viteză.
Acest stil de dans este originar din Chicago, în anii '80, clubul "Warehouse". În anii 90, dansul house se răspândeşte peste toate cluburile din Europa. Muzica house nu ezită să fuzioneze cu fluxul muzical, permite să te uiţi pentru o parte a vieţii de zi cu zi în lumea ciudată a subconştientului.

R'n'B - Dance
Acesta este folosit pe scara largă în videoclipurile muzicale de masă, există mişcările de hip-hop, mişcarea ondulatorie în fragmente lirice ale muzicii. Ritmul lor permite utilizarea tehnologiei-Kutch, mişcare elastică a corpului.
hip-hop

HIP-HOP 
Este o întreaga cultură din ramul rap-ului, breakdancing, acest stil de dans este un dans al acestei culturi. Constă dintr-un complex, care necesită pregătiri în mişcările corpului. Rotaţiile capului, săriturile pe de o parte, îi sunt caracteristice acestei tehnici de dans. Dacă ne uităm în istorie, vedem că aceasta constă dintr-un amestec de dans jazz, acrobaţie şi kung fu. Originea în ghetourile negre din New York. Primele bătălii au fost în clubul "Roxy", de asemenea, în New York. În 80 de ani sa răspândit în întreaga Europă, pe tutoriale torsiune TV.
Dansul în sine este, de asemenea, împărţit în stiluri, cum ar fi pauza de sus, care a implicat în principal mâinile. Electric Boogie este un val de simularea a unei descarcari electrice.Electro Dance - Tectonic
Stilul de dans Dance Electro, este mai târziu înregistrat de "tectonica", ca un brand. Apariţia brandului francez - Tecktonik – este un nume comun. Mişcarea s-a născut în Paris, în clubul "Metropolis", unde oamenii vor să încerce să fie diferit de celelalte. Dansat pe muzica Techno belgiene, Hardstyle, Trance şi Jumpstyle. De-a lungul timpului, ea s-a răspândit în alte cluburi pariziene, ea a invitat DJ-ii din întreaga lume. Cei mai cunoscuţi creatorii de muzică în stilul de tectonice sunt Dess, Miss Hiroko, Lady Tom. Dansul a absorbit mai mult de o singură direcţie, are elemente de blocare şi brekdance, house, techno, hip-hop şi altele. 

Jumpstyle sau Jumping 

Dansul a apărut în clubul belgian. În anii '90, când a existat o muzică nouă, un amestec de techno şi house. Obişnuiţii cu ale clubului au venit cu noi mişcări, sărituri şi viraje, la ritmul de piese noi. Numele vorbeşte de la sine, sărituri (din limba engleză. "Salturi"), care este un element-cheie de dans. Muzică de dans şi mai aproape Techno Hardcore, un ritm pic monoton, care, de altfel, doar ajută să stăpânească rapid miscarile de baza piciorului, care de fel nu este atât de mult, dacă acesta este o şcoală veche. Dansul modern se realizează în diferite stiluri, cum ar fi:
Hard jump – este un salt de greu, pentru punerea sa în aplicare necesită o sală de fitness bine fizica si rezistenta.
Electro Dance (mai bine cunoscut sub numele de Tektonik).
Tek-franceză este caracterizat prin mişcări ascuţite, atingând mâinile, picioarele şi sari cu crearea efectului de un om de rulare.
Free Style - dans, construit pe variaţii ale elementelor de bază ale Old School, Hardjump si Stil Tek este mai liber şi mai variat, adesea menţionat ca un stil clasic belgian.
Salt Side - acest stil se concentrează pe trucuri. În plus faţă de elementele utilizate mişcările Freestyle, cum ar fi, de exemplu, pneuri - se transformă, în care piciorul este rotit din trib.
Propriul stil - un amestec de toate tipurile de mai sus de sărituri cu elemente ale altor stiluri (hip-hop, House, Waacking, Vogueing, etc).

Dansuri de club in Chisinau. Dansuri pentru maturi si copii