Cursuri de balet pentru copii si adulti în Chișinău

Cursuri de balet pentru copii în Chișinău. De ce merită să faci balet? Școală de dans Exclusive Dance Studio

Școala noastră de balet pentru copii din Chișinău, Exclusive Dance Studio, a fost fondată și susținută de oameni care nu își pot imagina viața fără această artă. Credem că fiecare persoană ar trebui să se alăture baletului ca spectator sau maestru - și avem multe motive pentru lecții de balet pentru copii și adulți:
  • Baletul nu este doar dans, este apogeul artei dansului clasic, un întreg mod de viață. Cursurile de balet pentru copii schimbă o persoană în toate sferele: sănătate, minte, frumusețe, postură, voință, educație, cultură și multe altele.
  • Baletul necesită multă forță și rezistență, dar oferă și multe. Baletul și dansul în Chișinău pentru copii și adulți dezvoltă flexibilitate, întindere, forță, grație, postură, este foarte benefică pentru sănătate. După orele de la școală, este atât de important să-ți întinzi corpul obosit, îndrep-ți coloana vertebrala îndoită incorect, pentru a obține o încărcătură de vivacitate și frumusețe.
  • Lecțiile de balet pentru copii și adulți educa responsabilitatea, dragostea către frumos, capacitatea de a lucra asupra sine și capacitatea de a atinge obiectivele stabilite pentru sine. Baletul pentru copii dezvăluie potențialul interior, dezvoltă forța minții și noblețea, oferă cunoștințe despre muzică, tact, cultură și istorie.

Pentru înscrierea la Școala de balet din Chișinău, vă rugăm să sunați la: 069256477

Dansuri pentru copii -069256477