Dansuri orientale in Chisinau

Dansuri orientale in Chisinau

   O femeie modernă este obligată pe alocuri să devină masculină, care pierde treptat armonia naturii. Multe boli ale corpului feminin sunt adesea derivate din acest dezechilibru energetic. În plus, activitatea fizică redusă, suprasarcina nervoasă afectează activitatea întregului organism. Pentru îmbunătăţirea sănătaţii lor fizice şi emoţionale vă va ajuta terapia cu dans, în acest caz, considerăm că dansul oriental este un bun mijloc pentru a reveni la un sentiment de armonie, feminitate, încrederea în sine, care afectează pozitiv organele interne, îmbunătăţeşte metabolismul. Cursurile de dans oriental vă va face să vă simţiţi ca o femeie adevărată, care se deplasează uşor în aer, veţi simţi o trezire interioară. 

Dans oriental  oferă o descărcare de gestiune emoţională, organismul primeşte o parte din fiecare clasă de endorfine, care ajută să facă faţă cu energie negativa.

Mişcarea energică a umerilor şi a pieptului alină durerea musculară şi clemele. Exerciţiile de stretching cresc tonul şi plasticitatea corpului, pentru a îmbunătăţi circulaţia şi chiar creşterea volumului de plămâni. În plus, acest dans este perfect pentru cei care au un abdomen, şolduri mici şi rotunde.

În est se consideră că o femeie cu volum mai mare este mai puternică, sexy şi pasionala, de asemenea are şi o sănătate mai bună. Cu antrenamente regulate stratul de grăsime este distribuit într-un mod care să nu rămână la faldurile taliei suplimentare. 

Dansul te învaţă să simţi corpul tău şi dragostea aşa cum este. Acest dans vine de la templu, astfel încât femeia de Est vorbeşte cu Dumnezeu, cu feminitatea ei. Astfel, belly dance este dansul de viaţă, el te poate face să te simti ca o zeiţă, prin atingerea de experienţa a strămoşilor, care ne aduce lumină, sănătate, succes şi pace cu propria lume interioară.