Latino de club (dansuri pentru adulti)

Latino de club (Chisinau)

Latino de club este o extravagantă vibrantă a simţurilor, limbajul corpului de o muzică de foc. Un număr de mişcări de bază completate de improvizaţie, umple cu energie şi bună dispoziţie. Dansul latino-american este un amestec de culturi africane şi spaniole. 
Dansul exprimă o întreagă gamă de sentimente prin mişcare. Latino este abilitatea de a vă bucura de muzică. Aceasta este dans de vară veşnică, viaţă şi de soare. 
Iată câteva dintre ele:
Salsa (latină salsa) - America Latină dans este asociat iniţial din Cuba. Dansul este caracterizat de o cantitate mare de improvizaţie în mişcările de bază.
Samba - acest dans este originar din Africa în America, a ajuns împreună cu tradiţiile şi cultura de sclavi. De-a lungul timpului, dansul a absorbit elemente de dans spaniol, în această sinteză şi nu a fost samba.Bachata - un dans efectuat în perechi. Principala bogăţie nu este în elementele de dans, ci în sentimentele de gestionare a partenerului. Dansul în sine este foarte simplu: ritmul este format din 4 cicluri, dintre care trei pas în direcţia înainte, fie, şi de pe ultima etapă urmează a fi pus pe deget de la picior, şi de îndreptare a se ridica picioarele frumoase de şold.

Speed-Merengue dans, în care cuplurile foarte rar se separă, este caracterizat de un număr mare de cifre.

Rumba.
Patria de dans - Cuba. În secolul trecut, dans lovit în SUA şi mai târziu în alte ţări. Dintre toate dansurile latine Rumba este conţinutul de cea mai vie şi emoţională muzică.Cha-cha-cha.
Acest dans este, de asemenea, originar din Cuba. Ea se bazează pe rumba şi alte dansuri cubaneze lente şi dansurile rituale Africii de Vest. Cha-cha-cha este un dans independent şi spectaculos, cu un model ritmic puternic.

Rueda - un dans latino-american care dansa cateva perechi la un moment dat. Dans Rueda, cuplurile trebuie să ţină cercul. Caracteristică este executarea simultana a miscarilor de dans asociate cu schimbarea partenerului.
Latino-americane cursuri de dans o alternativă mare la sala de sport, este uşor de a face corpul flexibil şi ascultător, scuti de stres, energizeaza buna dispozitie.

Latino de club pentru maturi in centru si la botanica dansuri Chisinau dansuri pentru maturi Chisinau Moldova

Brazilia - Dansuri braziliene in Moldova 069256477