Servicii

Dansuri pentru copii

Dezvoltarea timpurie a copilului are un efect pozitiv asupra formării personalităţii multiple. Coregrafia este una dintre artele, care dezvoltă o parte armonioasă, estetică şi fizică.

Salsa

Salsa este întotdeauna un amestec, se dezvoltă pe influenţa noilor tendinţe muzicale. Aceasta este parte a culturii latino-americane.

Latino de club

Latino de club este o extravagantă vibrantă a simţurilor, limbajul corpului de o muzică de foc. Un număr de mişcări de bază completate de improvizaţie, umple cu energie şi bună dispoziţie. 

Hip-Hop

Hip-hop-ul este o cultură de sine, care a apărut în ghetourile negre din New York, în anii şaizeci.

Zumba-fitness

Pentru persoanele care doresc sa slabeasca sau pur si simplu sa-si mentina forma si doresc sa fie mereu intr-o dispozitie perfecta fara a invata miscari concrete sau anumite stiluri de dans.

Dansuri Moderne

Dansul modern îmbină tehnici de improvizaţii pe tema echilibrului şi utilizarea podelei nu doar ca punc de sprijin, ci şi ca element care oferă energie dansului.

Dansuri orientale

Dans oriental  oferă o descărcare de gestiune emoţională, organismul primeşte o parte din fiecare clasă de endorfine, care ajută să facă faţă cu energie negativa.

Dansul Mirilor.

Câteva lecţii de la un coregraf profesionist, sa va ajuta să surprindeţi oaspeţii. 

Dansuri de Club

Dance Club - este o varietate bogată de stiluri de dans modern, de stradă şi unite prin faptul că acestea sunt dansuri de cluburi. 

Break-Dance

Acest stil de dans originar din SUA, în anii '60, la început a fost numit "goodfoot», dans Breakin the Good Food.

Dansuri in Carucior

Dansurile sportive pe scaune cu rotile, au fost create pentru prima dată în țara noastră în cadrul colectivului de dans Exclusive Dance, iar fondatorul lor, din Republica Moldova, a devenit conducătorul acestei echipe, Dmitrii Sergheevici GRABOVSKII. Prima pereche de dans a fost creată cu ajutorul unei atlete frumoase (în scaunul cu rotile) - Olga Aleoșkina.

Dansatori la Evenimente, ceremonii

Nu există nici o îndoială, că un atribut important al oricărei seri de odihnă este un grup de dansatori. Dansatorii profesionişti vor aduce cu siguranţă diversitatea, frumuseţea şi originalitate evenimentului

Efecte speciale

Show de lumini, fum, balonașe de săpun, laser, focuri de artificii - totul pentru o petrecere vie

Servicii Foto-Video

Studioul nostru cu experiență de foto și video vă dăruiește a doua viața atunci cînd fixăm cele mai memorabile și aprinse momente a vieții dvs.