Hip-Hop

Hip-Hop (Chisinau)

Hip-Hop dansuri Chisinau centru si botanica pentru copii, adulti, adolescenti

Hip-hop-ul este o cultură de sine, care a apărut în ghetourile negre din New York, în anii şaizeci. Aşa cum se dezvoltă, ea include următoarele domenii: rap, graffiti şi breakdancing. Hip-hopul combină multe dintre tendinţe şi stiluri, în general, este faptul că la dans muzica de hip-hop. Deoarece acest dans este eclectic, există o selecţie de numele său, de a corecta de a vorbi de dans hip-hop. Continuă să crească, el include toate noile împrumuturi, în mod constant experimentare. Acest dans este un flux separat de dans. O caracteristică remarcabilă este dansul carismatic, care acţionează în elementul de acum tradiţionale de dans hip-hop bătălii. Acesta este un dans de sine, un pic agresiv, nu există nici un sentimentalism loc. Fondatorul de dans african este jazz-ul, deci mişcarea este parţial transformat în jos, la podea, pentru ca oamenii din Africa a fost Dumnezeu în teren, nu pe nori. Emu a adorat-o sub Tom-Toms, se închinau la sol.
Hip-hop dance culege împărţit în mai multe stiluri:
Frânare - un stil de performanţă pe teren
Hip-hop Street, Style Street, scoala veche - este liniile de fundaţie, de rupere + sus (Popping, funk), Comerţul popularizat în hip hop se mută la cluburi, scena se încheie perioada de strada hip-hop..
Şcoală nouă - tehnici şi stiluri care au apărut mai târziu.
Concurenţă clasic de hip-hop - acest lucru este separată în mod clar domeniile de tehnica de dans hip-hop, stil de performanţă şi de muzică. Principalul lucru pe aici tehnicitate, precizia de execuţie.
Alternativă competitivă - este de a utiliza elemente de dans jazz, mişcare, swinging până la pământ video de calitate, cu un accent în jos sau în sus, sărind mişcări, alternativ cu modul de patos, de performanţă de multe ori arogant încredere. Acesta este cel mai versatil hip-hop, efectuat de orice fel de muzică hip-hop.
Hip-hop-ul este o combinaţie de mai multe elemente de rupere, "de sus" şi jazz tehnica de dans.
Club Hip-Hop se manifestă pe ringul de dans ca o improvizaţie liberă, cu elemente de GO-GO Dance, o predominanţă a "de sus", o mulţime de improvizaţie.

Hip-Hop in studioul de dans EXCLUSIV din Chisinau dansuri chisinau, centru, botanica dansuri pentru copii, dansuri pentru maturi - 069256477