Dansuri pentru maturi Chisinau, Dansuri pentru copii Chisinau

 

Dumitru S. Grabovski - director

Dumitru este în Centrul de dans Exclusive Dance încă de la începuturi, fiind şi fondatorul centrului. Dumitru – este arbitru de dans, actor, campion la liniile de ADM în 2009, face parte din programul Americii Latine, medaliat cu bronz la Campionatului European care a avut loc în 2010 într-o zonă închisă de pe Stadionul "Sheriff", Tiraspol . Lucrează în calitate de Preşedinte al Asociaţiei de dans Sportiv din Republica Moldova – Exclusiv. 
Caracteristici principale: organizat, galant, educat şi manierat.
Motto: "Pentru o dansa nu este niciodată Prea târziu!", "Nicio limită pentru perfecţiune!", "Dezvoltarea în dans– este de datoria fiecărui profesor", "Dansul este frumos şi util!"

Baghirova Eleonora - Antrenor in studio-ul de dans ,, Exclusive" din anul 2013 .
Antrenor pentru copii si adulti.
Antrenamente in grup si particulare .
Antrenor a echipei de dansatori la ceremonii Exclusive                               

Dolinscaia Angela -antrenor in studio-ul de dans Exclusive din anul 2014.
Antrenor penteu copii si adulti in directiile de dans sportiv,modern, oriental,dansuri nationale Moldovenesti.
Antrenor cu staj mai mult de 20 ani.
Lectii in grup si particulare .

 

Анна Владимировна Иваницкая – Тренер             

            Anna Ivanitscaia – antrenoare

Anna este dansatoare de high-end, medaliata cu bronz al Campionatului European, care a avut loc în 2010 într-o zonă închisă pe stadionul "Sheriff", Tiraspol. Medaliată cu bronz la linia de ADM în programul standard la latino în 2010. Aceasta este, de asemenea, un lector de la clubul de fitness, "Alex". În plus a predat multe alte tipuri de dans, precum şi programe, cum ar fi Pilates, mai dă şi lecţii private.

Motto: "Dacă ai obosit - stop, dacă faci mai mult nu vei fi neapărat primul!"

 

                       

      Ion Gerbovţan - antrenor

       Este un lector în grupurile de copii de la 2 la 5 ani şi dă lecţii private.

 

 

     DEN  - Şcoala de lector de Dance Exclusive, un dansator profesionist pentru hip-hop, a participat la cursuri de master de la Moscova şi în Europa, în stil house, Poping. Den este foarte creativ şi enenergetic. Este liber şi pozitiv, nu se opreşte din dorinţa de a deveni mai bun.Cu talentul şi priceperea sa e dispus să împartă cu toată lumea.

Sushko Alina  - o mare dansatoare şi un mare profesor, care a dansat în multe cluburi internaţionale. În spatele ei stau o mulţime de concursuri internaţionale  pentru animatori şi dansuri modern. Un profesor cu experienţă care poate oferi lucruri bune şi interesante copilului dumneavoastră.

În Exclusiv Dance este o echipă de 15 profesori .Cu ajutorul clubului, fiecare dansator poate ajunge la cel mai înalt nivel în dans. Garantat 100%! Ne vedem la antrenament!