Instruire de dans de nuntă în Chișinău

Instruire de dans de nuntă în Chișinău, Moldova

Fiecare dintre tineri căsătoriți, mai devreme sau mai târziu, se gândește să organizeze un dans de nuntă. Copiii au posibilitatea de a oferi cursuri atât cu un profesor profesionist de dans, cât și de a învăța în mod independent dansul prin internet.

Am dori să menționăm că învățarea dansului pe internet nu este foarte convenabilă și corectă. În primul rând, neavând abilități coregrafice, este dificil să surprinzi și să interpretezi corect majoritatea figurilor de dans și, în al doilea rând, au existat cazuri în care cuplurile s-au adresat școlii noastre de dans Exclusive Dance Studio și au cerut să organizeze un dans pentru noii căsătoriți, deoarece după o încercare nereușită, cuplul de nuntă a fost aproape de despărțire din cauza disputelor în timpul dansurilor. Am ajuns în poziție și am îmbrăcat un dans mixt superb și neobișnuit al noilor căsătoriți. La început a fost un dans lent clasic cu elemente de vals, un dans al iubirii Rumba, apoi, conform ideii coregrafului, muzica a fost întreruptă în timpul dansului, cuplul nu s-a pierdut improvizând dansând un flash mob format din Lezginka, Hip Hop, Lambada, Club și dansuri moderne.

Studioul de dans Exclusive din Chișinău are o experiență foarte largă în punerea în scenă a dansurilor proaspăt căsătoriți. Putem pune în scenă orice producție, fie că este vals lent, Quickstep sau chiar salsa. Realizăm spectacole de dans de la zero. Regizorii noștri de sunet îi ajută pe tinerii căsătoriți să aleagă muzica, să o mixeze sau să o scurteze, apoi coregraful realizează o producție care se potrivește cuplului de nuntă.

Adesea proaspăt căsătoriții se întreabă unde au loc cursurile de dans pentru tineri? Cât de mult merită această plăcere? și câte lecții vor fi necesare? Cursurile se țin în centru pe strada Eminescu și Botanica (Zelinskii, Teilor, Trandafirilor). Antrenamentele au loc la o oră convenabilă pentru noii căsătoriți, de obicei seara după serviciu. Există, de asemenea, antrenamente în timpul zilei, chiar și în weekend.

Numărul de cursuri depinde numai de cuplul căsătorit dansant. De regulă, cuplurile pot face față în 6 antrenamente, dar uneori sunt necesare chiar 10. O lecție de dans costă 170 de lei dacă luați un abonament pentru 6 lecții, 120 de lei dacă luați un abonament pentru 10 lecții. 1-2 lecții de dans vor costa 200 de lei fiecare. Ar trebui să vii la dans cu câteva luni înainte, deoarece chiar înainte de nuntă, proaspeții căsătoriți vor fi ocupați cu pregătirea și îi va distrage de la studiul corect al figurilor dansului de nuntă, dansul proaspătilor căsătoriți.

Dacă ți-a rămas foarte puțin timp pentru a studia dansul pentru o nuntă, nu contează. Vino oricum, vom pune un dans simplu în scurt timp. Dacă mai ai doar câteva zile sau nu ai deloc timp, atunci comandând balerinii noștri dansatori, putem dansa pentru tine și decora dansul tău ușor. De obicei, un dans cu balerini se face în 1-3 antrenamente, iar uneori un cuplu este instruit la locul de desfășurare.

Dacă aveți o nuntă sau urmează să dansați, veniți la lecții de dans pentru proaspăt căsătoriți, nane, părinți și faceți un cadou foarte bun în forma unui dans.

 

Dansul nunții la Chișinău, Dansul noilor căsătoriți în centru și botanică, dansul tinerilor, dansul nostru, lecție individuală de dans 069256477