Dansuri latinoamericane

Stilurile de dans

Dansuri latino-americane:

Cha-cha. Acesta este unul dintre cele mai populare dansuri latino-americane din Cuba, precum și unul dintre cele mai energice și rapide din tezaurul dansurilor originare din America Latină.

Samba. Cel mai vioi dans al programului latino-american. Samba este considerat un dans brazilian național și are o proviniență africană pronunțată.

Rumba. Este sufletul dansului latino-american. Un adevărat dans de dragoste. Învață să iubești cu pasiune împreună cu Exclusive Dance Plus.

Jive. Este cel mai distractiv, energic și vă molipsește cu dorința de mișcare.

Paso Doble. Dans foarte pasionant. Inițial a fost una dintre tendințele populare spaniole.

**

Dansuri latino-americane de club:

Mambo. Este un dans național din Haiti. Popularitatea Mambo a început să crească în școlile de dans din Chișinău. Astăzi, o mulțime de oameni iau lecții la școala de dans ExclusiveDancePlus pentru a învăța acest dans extrem de estetic.

Merengue. Cel mai simplu dintre dansurile din America Latină. E suficientă o singură lecție în centrul de dans Exclusive Dance Plus pentru a afla cum să vă mișcați în ritmul latin.

Salsa. Dansul de la care veți obține o mare plăcere. Dansând cu noi vă veți putea transfera, cu ușurință, în Venezuela, Columbia, Panama, Puerto Rico și în Cuba, care este considerată patria Salsei. Astfel, cu plăcere veți fi capabili să arătați master-class pe toate platformele de dans ale orașului Chișinău.

Strip Latina. O nouă direcție - pentru prima dată la Chișinău - cu ajutorul antrenorilor studioului nostru ExclusiveDancePlus, vă vom ajuta să vă transformați într-o adevărată cochetă seducătoare!

Bachata. Dans lent și romantic. Originar din Republica Dominicană. Ritmul este mai lent decât în cazul dansului MERENGE.

Hustle. Pentru cei care vor să danseze în perechi. Dansăm într-un ritm incendiar și cu orice partener sau parteneră. Cel mai adesea, aceasta este o improvizație.